LocationΜ. Αλεξάνδρου 20 (1ος όροφος) Κατερίνη phone23510.75555 time9:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00
ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας

>
test pap

Τέστ ΠΑΠ "συμβατικό-thin prep"

Test Pap είναι μια προληπτική εξέταση ρουτίνας ( control screening ) με σκοπό τη πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση αλλοιώσεων των κυττάρων του τραχήλου της μήτρας που ενδέχεται να εξελιχθούν σε καρκινικά.

test pap

Τυποποίηση HPV

Ο ιός HPV ( Human Papilloma Virus, ιος των ανθρωπίνων θηλωμάτων ) προσβάλλει πάρα πολλές γυναίκες κάθε χρόνο και είναι μια από τις κύριες αιτίες του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και της πρόδρομης τραχηλικής ενδοεπιθηλιακής νεοπλασίας ( CIN ).

test pap

FNA θυρεοειδούς

Η FNA είναι η καλύτερη μέθοδος ( με μεγάλη αξιοπιστία που φτάνει το 97% ) στη διάκριση των καλοηθών από τους κακοήθεις όζους του θυρεοειδούς. Ενδείκνυται σε όζους σχετικά μεγάλους, όζους με αυξανόμενο μέγεθος και όζους με ύποπτα απεικονιστικά χαρακτηριστικά, σε συνάρτηση πάντα και με το ιστορικό του ασθενούς.

>
test pap

Κυτταρολογική εξέταση-έκκριμα θηλής μαστών

Η κυτταρολογική εξέταση εκκρίμματος θηλής ενδείκνυται στις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες δεν παρατηρείται ψηλαφητικά ή μαστογραφικά κάποια ύποπτη βλάβη. Η ευαισθησία της κυτταρολογικής εξέτασης για τη διάγνωση κακοήθειας κυμαίνεται από 41% έως 60%.

test pap

Κυτταρολογική εξέταση ούρων

Η κυτταρολογική ανάλυση των ούρων είναι μια εξέταση που επιτρέπει στον κυτταρολόγο να παρατηρήσει, με τη βοήθεια μικροσκοπίου, εάν υπάρχουν παθολογικά κύτταρα στα ούρα. Τα ούρα, όπως αποβάλλονται από το σώμα, παρασύρουν μαζί τους και κάποια κύτταρα του ουροποιητικού συστήματος (νεφρά, ουρητήρες, ουροδόχο κύστη, ουρήθρα).

test pap

Κυτταρολογική εξέταση πτυέλων-βρογχικών εκκρίσεων

>
test pap

FNA λεμφαδένων, σιαλογόνων αδένων

test pap

FNA Παρωτίδας

test pap

Κυτταρολογική εξέταση παγκρέατος

>
test pap

Εξέταση ασκητικού, περιτοναϊκού & πλευριτικού υγρού.

test pap

Παρακεντήσεις δερματικών & υποδόριων οζιδίων

test pap

Κυτταρολογική εξέταση παγκρέατος

A A A

Αρχική

Τί προσφέρουμε


Αξιοπιστία

Το Διαγνωστικό Κυτταρολογικό Ιατρείο Δημήτριος Τσαρουχάς συνεργάζεται με διακεκριμένους Ιατρούς και κλινικές χρησιμοποιώντας μοντέρνες εργαστηριακές τεχνικές για την πλήρη διαγνωστική ανάλυση κυττάρων και συμβάλλοντας έγκαιρα και αξιόπιστα στον καθορισμό της πρόγνωσης και της θεραπείας.

 

Εξέλιξη

Εξελισόμαστε συνεχώς σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης του δικτύου μας, των διαγνωστικών υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τη βιωσιμότητα του Διαγνωστικό Κυτταρολογικό Ιατρείο Δημήτριος Τσαρουχάς μέσα από την ανάπτυξη προσοδοφόρων έργων.

 

Εξοπλισμός

Το Διαγνωστικό Κυτταρολογικό Ιατρείο Δημήτριος Τσαρουχάς, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια με μηχανήματα ακριβείας, τελευταίας γενιάς, προσφέροντας ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στις εξετάσεις σας.

  

 
Προσθήκη link σε:www.digg.comwww.del.icio.us

Συμβουλές Υγείας

Μικρές και χρήσιμες συμβουλές για όλες τις γυναίκες

test pap

Γιατί να κάνεις Test Pap

Διότι η πρόληψη είναι σωτηρία. Ο καρκίνος της μήτρας αποτελεί τον δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στον γυναικείο πληθυσμό και μπορεί να διαγνωστεί έγκαιρα με το τέστ Παπανικολάου.
test pap

Πώς λειτουργεί το εμβόλιο HPV;

Το εμβόλιο HPV λειτουργεί με το να διεγείρει το ανοσοποιητικό σας σύστημα στο να παράγει επιπλέον προστασία έναντι της λοίμωξης από HPV. Προσφέρει ανοσία έναντι της λοίμωξης, χωρίς να εμφανίσετε την ασθένεια ή τα συμπτώματά της.
test pap

Αυτοεξέταση μαστού

Κάθε γυναίκα πρέπει να αυτοεξετάζει τακτικά τους μαστούς της, ώστε όταν διαπιστώσει κάποια αλλαγή που την ανησυχεί να επικοινωνεί με τον ειδικό ιατρό ο οποίος θα συστήσει τις κατάλληλες εξετάσεις.

Το Ιατρείο μας

Καθημερινά, 09:00 με 14:00 & 18:00 με 22:00

Ο χώρος αναμονής

Η Γραμματεία

Το γραφείο του Ιατρού

Το εργαστήριο

Το εξεταστήριο

Ποιά είναι η σημασία του τακτικού ελέγχου με τεστ Παπανικολάου;

Υπάρχει τεράστια επιτυχία με τη διεξαγωγή των τεστ Παπανικολάου σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Ωστόσο τα τεστ Παπανικολάου δεν προλαμβάνουν τη λοίμωξη από τον ιό που προκαλεί καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Βοηθούν όμως στον εντοπισμό των παθολογικών αλλοιώσεων στα κύτταρα του τραχήλου πριν αυτά εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία.

Μάθετε περισσότερα

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην σελίδα μας. Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία

Tags

Γενικές Πληροφορίες

Γρήγορη επικοινωνία

LocationΜ. Αλεξάνδρου 20 (1ος όροφος)
phone23510.75555
maildimtsarouchas [at] gmail.com
time9:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Designed & Powered by